Vår restaurang


Gästspel av kocken Anders Ramsey 29/10 

Anders är en föregångare i det gröna köket. 
Redan 1998 vann han Året gröna kock och 2015 vann han The Vegetarian Chance som är en internationell vegetarisk kocktävling i Milano.
Nu ser vi fram emot att få smaka Anders spännande meny på Varianten tisdag den 29 oktober.

Just denna dagen kommer vi servera en hel vegetarisk och vegansk meny och även vår salladsbuffé och vårt café kommer att servera enbart grönt denna dag.

Varmt välkomna!
Hälsningar personalenVi på Food by Coor, arbeter ständigt med att utveckla och förbättra oss när det gäller att på ett, för miljö och människor, hållbart sätt förse våra kunder med god och näringsrik mat. Att i så stor utsträckning som möjligt servera närproducerad mat i våra restauranger är för oss en självklar prioritering. Därför har vi valt att endast servera svensk kyckling och är KRAV -certifierade sedan 2016. 

Vår mat

Varmt välkomna till restaurang Varianten där vi serverar varierad och vällagad lunch. För att kunna ge dig den bästa matupplevelsen lagas vår mat med stor passion och engagemang.


Vi arbetar målinriktat med reduktion av matspill i både restaurang och kök. Alltid med miljö och hållbarhet i tankarna.caroline.stjarneving@coor.com

Telefonnummer:
+46105596546
Kontaktinformation till restaurangen:
Y2Fyb2xpbmUuc3RqYXJuZXZpbmdAY29vci5jb20=
Adress:
Assar Gabrielssons väg VAK
41878 Göteborg