Vårt Café

Vår ambition är att skapa en modern och naturlig mötesplats, där vår filosofi är att servera sunda och genomtänkta rätter som ger dig en go känsla och en plats att njuta av fräscha råvaror. 

Frukosten serveras med ett varierat utbud av smörgåsar, yoghurt, smoothies, juicer och till detta gott ekologiskt kaffe serverat av vår Barista.

Lunchen serveras i form av sallader och superbowls, matiga wraps, pajer samt soppor med tillbehör och en variation av smörgåsar.

Du hittar också olika varianter av mellanmål samt råa bakverk, bullar, muffins och småkakor som serveras till det rykande kaffet och téet – som både kan ätas här och tas med.

Öppettider 7.45-15.30

Stängt V.29 tom V.32

Vi önskar Er en trevlig sommar!

.
 
Välkomna till Café Gamlestaden!
 
 

Vår mat

Svensk kyckling på Food by Coor

Vi på FOOD by Coor, arbetar ständigt med att utveckla och förbättra oss när det gäller att på ett, för miljö och människor, hållbart sätt förse våra kunder med god och näringrik mat .Att i så stor utsträckning som möjligt servera närproducerad mat i våra restauranger är för oss en självklar prioritering. Från och med 2017 kommer all kyckling i vi serverar i våra restauranger vara uppfödd i Sverige.

I cafét arbetas det målinriktat med reduktion av matspill, och med miljö och hållbarhet i tankarna


Café Gamlestaden

Telefonnummer:
+46105596312
Kontaktinformation till restaurangen:
R2FtbGVzdGFkZW5AY29vci5jb20=
Adress:
Gamlestadsvägen 18D
415 02 Göteborg