Vår restaurang

Under corona-perioden kommer vi att anpassa menyerna samt att vi har gjort markeringar i restaurangen för att minska köerna.
Vid vår frukostbuffé kan ni konstruera er egen smörgås enligt önskemål. 


Vi erbjuder dagligen stor variation på våra lunchbufféer med mat lagad från grunden av engagerade kockar därför att vi tror att bra mat gör gott för både kropp och själ.
Lunchen kompletteras av vår välfyllda råkostbuffé med många energirika alternativ för att hålla hälsan och humöret på topp. Hos oss finner du även en fräsch salladsbuffé där du kan komponera din egen lunchsallad, helt efter dina egna preferenser.

Hos oss finner du ett stort sortiment med färdiga smörgåsar, kaffe, godis och bakverk.


Balansen är tillgänglig för Volvoanställda

Frukost: 08:00-09:30
Lunch:   10:30-12:30
Middag:  17:00-18:30

Obs! På middagen serveras ej "Kockens Val".


Välkommen till oss på Restaurang Balansen!


 

Vår mat

Vi är en kravcertifierad restaurang och värnar om våra gästers hälsa och om vår miljö och jobbar därför med ekologiska och KRAV- märkta råvaror. Genom KRAV-certifieringen blir det nu lättare för oss att synliggöra vårt arbete utåt.

KRAV utgår från den ekologiska grunden och ställer dessutom höga kvalitetskrav på bland annat god djuromsorg, socialt ansvar och minskad klimatpåverkan.

Svensk kyckling i våra restauranger
Vi på FOOD by Coor, arbetar ständigt med att utveckla och förbättra oss när det gäller att på ett, för miljö och människor, hållbart sätt förse våra kunder med god och näringsrik mat. Att i så stor utsträckning som möjligt servera närproducerad mat i våra restauranger är för oss en självklar prioritering. Från och med 2017 kommer all kyckling vi serverar i våra restauranger vara uppfödd i Sverige.
 
I restaurangen arbetas det målinriktat med reduktion av matspill, och med miljö och hållbarhet i tankarna

Restaurang Balansen

Telefonnummer:
+4631595430
Kontaktinformation till restaurangen:
YmFsYW5zZW5AY29vci5jb20=
Adress:
Materialvägen TCV
40531 Göteborg